Tjenester

1) Makeup/Makeupveiledning : 1.400,- (ca 1 t og 30 min)

group-basebasicsLær og legge makeup selv! Få gode råd og tips om hvordan å gjøre dette selv. Jeg viser deg sminke på ene halvdelen av ansiktet ditt, det andre sminker du selv. Dette er lurt for å få mer følelse av kontroll og du lærer lettere.

Fiksing av øyenbryn er inkludert i prisen (farge, napping av øyenbryn)

 

2) Veiledning i makeup og klær: 3.500,- (ca 3-4 t)

Camoflage-oilbasedFå lagt makeup og lær triksene selv. Dette lærer man best ved å prøve å sminke seg selv. Jeg viser deg hvor og hvordan, og du gjør andre siden av ansiktet selv. Du får også tips angående din kroppsfasong, hva du kler og hva du helst bør unngå. Jeg viser deg med enkle grep hvordan du kan oppgradere din garderobe.

 

3) Garderobehjelp: 950,- per time

Kles_shoppingTa med klær som du bruker eller noe som du ikke vet hvordan du skal bruke. Jeg hjelper deg å finne ut hva du bør beholde eller hva du bør kombinere til antrekket og hvorfor.
Denne tjenesten kan gjøres både på Kokong stylister, eller hjemme hos deg. Jeg gjør det som passer deg best. Transporttillegg utenfor Trondheims-området.

 

4) Shoppinghjelp: 950,- per time

Alternativ 1
Jeg blir med med deg på shopping, hvor jeg tar deg med til ulike butikker for å finne antrekk som passer.  

Alternativ 2
Jeg låner med klær opp til Kokong stylister og du kan prøve klærne der. Det betyr at du ikke trenger å bli med i noen butikker. Du kommer hit og vi kan gå igjennom klærne som er plukket ut til deg.

Jeg anbefaler de som ønsker shoppinghjelp og kjøpe alternativ nr. 3 - garderobehjelp, før en evt. shoppingrunde. For å få maksimalt utbytte av en shoppingrunde, er det lurt å se hvilke muligheter som allerede ligger i skapet hjemme. Der kan det godt finnes klær, som med små skredderjusteringer, kan komme til sin rett igjen. Eller det kan være at de passer sammen med helt andre ting enn du først hadde tenkt.

Da unngår vi bomkjøp eller typer klær man allerede har fra før.

5) Styling til en spesiell kveld eller anledning: 2.000,- ( klipp og farge kommer i tillegg)

party-makeupStyling av hår samt festsminke.

-Kan også hjelpe deg å finne det riktige antrekket på forhånd.

 

6) Sminkekurs for flere: 650,- pr pers pr time

Her kan veninnegjengen komme og lære hvordan man legger makeup, få råd og tips om hva som passer dine farger etc. (passer fint for en gruppe på 6 eller færre.)

7) Stylingkurs for flere: 750,- pr pers pr time

Her kan du sammen flere få tips om trender og ulike stiler og tilbehør. Vi skreddersyr opplegg for både grupper, firma. 

 

 

© 2020 kokong stylister - bergsbakken 1 - 7052 trondheim